Skrudukai II (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Skrudukai II (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

duonos,
sviesto,
kmynų,
mėsos,
lašinukų,
miltų.


GAMINIMAS:

Skrudukus galima kepti žąsies arba kiaulės taukuose. Baigiant kepti, ant skrudukų viršaus uždėkite po gabalėlį mėsos (virtos arba rūkytos, galima ir lašinukų sluoksnelį), pabarstykite smulkiai supjaustytu česnaku ir truputį patroškinkite. Skrudukai su mėsa bei lašinukais paduodami prie stipresnių gėrimų, o su sūriu-prie girų, alaus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668