Troškinta veršiena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinta veršiena


INGREDIENTAI:

1kg veršienos,
prieskonių (truputis pipirų, lauro lapelis, kalendros, kardamono grūdelis),
prieskoninių daržovių (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras),
40 g riebalų,
truputis miltų,
1/2 stiklinės grietinės,
druskos.


GAMINIMAS:

Veršiena su kaulais sukapojama gabalais, įtrinamą prieskoniais, sumaišytais su druska, apibarstoma miltais ir apkepinama riebaluose, kol gražiai parusvės. Tada mėsa sudedama į puodą kartu su prieskoninėmis daržovėmis, įpilama šiek tiek sultinio ar karšto vandens ir troškinama ant mažos ugnies 1/2—1 val. Baigiant troškinti, skysčio turi likti nedaug. Tada supilama grietinėlė ar grietinė ir dar truputį pakaitinama, bet neužvirinama.
Patiekiant ištroškinti didesni gabalai supjaustomi mažesniais gabaliukais, sudedami į pašildytą pusdubenį, užpilami perkoštu padažu, kuriame buvo troškinti, puošiami žalumynų šakele, raugintais agurkais, žaliaisiais žirneliais. Atskirai patiekiama bulvių ar kokių nors kruopų košė, žalių ar raugintų daržovių salotos, marinuoti vaisiai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668