Obuoliai su paukštienos kepenėlėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuoliai su paukštienos kepenėlėmis


INGREDIENTAI:

150 g obuolių,
Žąsies (kalakuto ar vištos) kepenėnės,
riebalų,
svogūno,
druskos,
cukraus,
muskato riešuto.


GAMINIMAS:

Kepenėles gerai nuplaukite, išpjaukite tulžį, visas plėveles bei gysleles, užpilkite karštu pasūdytu vandeniu ir palaikykite 5-6 min. Po to jas supjaustykite juostelėmis, apkepinkite karštuose riebaluose.

Sudėkite obuolių skilteles, svogūnų griežinėlius, apibarstykite druska, cukrumi, ir uždengus patroškinkite dar 3-5 min. (geriausia orkaitėje). Patiekalą apibarstykite tarkuotu muskato riešutu ir paduokite į stalą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668