Taitietiška kiauliena su špinatais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Taitietiška kiauliena su špinatais


INGREDIENTAI:

700 g kiaulienos,
1 kg špinatų lapų (mažų ūglių),
1-2 banano lapai,
60 g svogūnų,
5 g česnakų,
50 g morkų,
150 g kokoso riešuto sulčių,
druskos.


GAMINIMAS:

Kiaulieną supjaustykite riekelėmis. Špinatų lapai turi būti visai mažučiai – dar jauni ūgliai (taitiečiai juos vadina fafa). Į puodą sudėkite sluoksnį špinatų lapų, sluoksnį bananų lapų, 6 gabalus kiaulienos. Ant viršaus uždėkite likusius špinatus, suberkite susmulkintus svogūnus ir česnakus.

Įmeskite kelis nedidelius gabalėlius morkų. Uždenkite dangčiu ir pusantros arba dvi valandas troškinkite karštoje orkaitėje. Tiekiant į stalą, pabarstykite druska, užpilkite kokoso riešuto sultimis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668