700 g kiaulienos,
1 kg špinatų lapų (mažų ūglių),
1-2 banano lapai,
60 g svogūnų,
5 g česnakų,
50 g morkų,
150 g kokoso riešuto sulčių,
druskos.
GAMINIMAS:
Kiaulieną supjaustykite riekelėmis. Špinatų lapai turi būti visai mažučiai – dar jauni ūgliai (taitiečiai juos vadina fafa). Į puodą sudėkite sluoksnį špinatų lapų, sluoksnį bananų lapų, 6 gabalus kiaulienos. Ant viršaus uždėkite likusius špinatus, suberkite susmulkintus svogūnus ir česnakus.
Įmeskite kelis nedidelius gabalėlius morkų. Uždenkite dangčiu ir pusantros arba dvi valandas troškinkite karštoje orkaitėje. Tiekiant į stalą, pabarstykite druska, užpilkite kokoso riešuto sultimis.