Bananų ir arachisų pyragėliai (Koban-Dravina) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bananų ir arachisų pyragėliai (Koban-Dravina)


INGREDIENTAI:

250 g ryžių miltų,
250 g skrudintų arachisų,
maždaug 1 l vandens,
250 g šviežių bananų,
cukraus pagal skonį,
6 bananinės palmės lapai.


GAMINIMAS:

Ryžius valandą pamirkykite šaltame vandenyje. Išgriebtus ryžius paskleiskite, kad truputį apdžiūtų. Dar kiek drėgnus sugrūskite arba sumalkite į gana smulkius miltus. Sugrūskite arachisus, grūdant supilkite ryžių miltus (tešla turi būti tokio pat tirštumo kaip ir migdolų pyragui). Nesiliaujant grūsti, sudėkite nuluptus ir gabaliukais supjaustytus bananus. Cukraus įberkite pagal skonį.

Nuplaukite bananinės palmės lapus, tešlą padalykite į 6 dalis ir išdėliokite ant lapų. Iš kiekvieno tešlos gabalėlio rankomis padarykite kvadratą; pyragėlius truputį suplokite. Lapų kraštus užlankstykite, apriškite virvele ir sudėkite į puodą arba keptuvą. Įpilkite vandens (vanduo turi apsemti ¾ pyragėlių). Uždenkite dangčiu ir virkite, kol vanduo visiškai susigers.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668