Kiaulės plaučiai su slyvomis (Gehäck) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiaulės plaučiai su slyvomis (Gehäck)


INGREDIENTAI:

Kiaulės širdis ir plaučiai,
40 g sviesto,
60 g miltų,
500 g sultinio,
150 g porų,
druskos,
2 l šalto vandens,
čiobrelių,
lauro lapų,
petražolių,
80 g svogūnų,
6 g česnakų,
200 g baltojo vyno,
250 g džiovintų slyvų.


GAMINIMAS:

12 valandų prieš verdant pamerkite į šaltą vandenį kiaulės plaučius ir širdį, kad išsivalytų. Išmirkius įdėkite mėsą į puodą su šaltu vandeniu, pasūdykite, įberkite čiobrelių, lauro lapų. Uždenkite dangčiu ir 2 valandas virkite ant vidutinės ugnies. Iš vakaro pamerkite džiovintas slyvas. Kai mėsa bus išvirusi, išgriebkite, nuvarvinkite; ataušusią supjaustykite nedideliais kubeliais.

Iš sviesto ir miltų paruoškite rusvą padažą, supilkite verdantį sultinį. Porus nulupkite, nuplaukite, susmulkinkite; svogūnus, petražoles, česnakus smulkiai supjaustykite; viską suberkite į puodą, sudėkite mėsos gabaliukus. Pasūdykite, įberkite pipirų. Galiausiai supilkite baltąjį vyną, sudėkite išmirkytas slyvas ir virkite 15-20 minučių ant silpnos ugnies.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668