Indiškas vištienos ragu (Mulligatawny) receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Indiškas vištienos ragu (Mulligatawny)


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

1 višta (1 kg 500 g),
150 g svogūnų,
5 g česnakų,
150 g sviesto,
15 g miltų,
1,5 l vištienos arba jautienosultinio,
trintų koriandrų, pipirų,
šafranų,
Kajeno pipirų,
druskos,
1 citrina.

GAMINIMAS:

Vištą supjaustykite gabaliukais, ištirpinkite 50 g sviesto, apkepinkite jame mėsą; sudėkite į lėkštę. Svogūnus ir česnakus nulupkite, susmulkinkite ir sugrūskite. Vištienos gabaliukus įtrinkite maltais juodaisiais pipirais, išimkite kaulus; mėsą supjaustykite mažais kubeliais, sudėkite keptuvą, supilkite sultinį.

Suberkite prieskonius (po 5 g koriandrų iršafranų, žiupsnelį Kajeno pipirų), druską ir virkite 30 minučių. Tada sultinį perkoškite, vištieną sudėkite į atskirą indą. Sultinį pašildykite, sudėkite miltus, sumaišytus su citrinos sultimis. Virkite dar 5 minutes, kad sriuba sutirštėtų. Į sultinį sudėkite mėsos gabaliukus ir tirkite į stalą karštą.

Pastaba. Į sultinį galima įpilti 100 g kokoso riešutų pieno.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668