Haitietiškas jautienos Tasau (marinuota jautiena) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Haitietiškas jautienos Tasau (marinuota jautiena)


INGREDIENTAI:

600 g jautienos filė,
5-6 citrinos,
3 rūgštūs apelsinai,
2 žali ankštiniai pipirai,
2 šakelės čiobrelių,
40 g tuščialaiškių česnakų,
50 g svogūnų,
4 gvazdikėliai,
10 g cukraus,
10 g druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Į šaltą vandenį supilkite citrinų ir apelsinų sultis, sudėkite ankštinius pipirus, nuluptus svogūnus ir česnakus, sutrin tus gvazdikėlius, čiobrelius, pipirus ir petražoles, pasūdykite.

Jautieną supjaustykite plonomis riekelėmis ir sudėkite į paruoštą vandenį; palaikykite 6 valandas. Tada mėsą nusausinkite ir iškepkite keptuvėje arba ant grilio. Į stalą tiekite su virtais bananais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668