Marinuoti moliuskai pagal Peru tradicijas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marinuoti moliuskai pagal Peru tradicijas


INGREDIENTAI:

3 l. valgomųjų moliuskų,
10-12 žalių citrinų,
petražolių,
150 g baltųjų svogūnų,
50 g mažų žaliųjų svogūnų,
Kajeno pipirų.


GAMINIMAS:

Moliuskus nuplaukite, suberkite į karštą vandenį, kad atsidarytų (vanduo neturi užvirti). Išgriebkite, nuoviro neišpilkite. Moliuskus išimkite iš kriauklelių, sudėkite į salotinę, apipilkite rūgščių citrinų sultimis.

Baltuosius svogūnus nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais ir suberkite į salotinę. Viską sumaišykite, suspauskite; 3-4 valandas laikykite vėsioje vietoje. Tiekiant į stalą, į salotinę įpilkite pusę moliuskų nuoviro, įberkite žiupsnelį trintų Kajeno pipirų, smulkintų petražolių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668