Cukinijų ir svogūnų salotos (Ramunės) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Cukinijų ir svogūnų salotos (Ramunės)


INGREDIENTAI:

1,5 kg cukinijų,
2 aitriosios paprikos,
150 g raudonųjų svogūnų.

Marinatui:
440 ml vandens,
125 ml acto (8 proc),
40 g cukraus,
25 g prieskonių konservuotoms daržovėms.


GAMINIMAS:

Cukinijas nuplauti. Pusę jų sutarkuoti stambia tarka, likusias supjaustyti gabaliukais. Paprikas nuplauti ir perpjauti pusiau. Svogūną nulupti ir supjaustyti juostelėmis. Vandenį užvirinti su actu ir cukrumi, įpilti prieskonių ir maišant virti apie 5 min. Į stiklainius sudėti tarkuotas cukinijas, svogūnus, cukinijų gabaliukus, paprikas ir užpilti marinatu. Stiklainius užsukti, sudėti į puodą su vandeniu ir pasterizuoti 90°C temperatūroje 25 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668