Vynuogių desertas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vynuogių desertas


INGREDIENTAI:

4 porcijos

560 g didelių žaliųjų
vynuogių be kauliukų,
60 g sviesto,
2 šaukštai citrinų sulčių,
šaukštelis cukraus,
truputis vaisių likerio.


GAMINIMAS:

Į keptuvę sudedame sviestą ir vynuoges, įpilame citrinų sulčių, įberiame cukraus. nustatome mažą kaitrą ir kepame apie 3 minutes nuolat maišydami. Įpilame vaisių likerio ir gerai sumaišome. Desertą tiekiame karštą arba šaltą.

Tiekiame su citrinu šerbetu, vaisiniu jogurtu arba ledais. Vietoj žaliųjų vynuogių galima naudoti raudonąsias. Citrinų sultis galima pakeisti laimų sultimis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668