Šaltalankio putėsiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šaltalankio putėsiai


INGREDIENTAI:

0,5 stiklinės šaltalankio uogų,
1 stiklinė cukraus,
2 stiklinės vandens,
1 šaukštas želatinos,
100 g plaktos 35 proc. riebumo grietinėlės,
100 g įvairių uogų,
20 g šokolado.


GAMINIMAS:

Šaltalankio uogos sutrinamos, išspaudžiamos sultys. Į jas supilamas virintas vanduo, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, suberiamas cukrus, išmaišoma ir atvėsinama iki 20-30 laipsnių.

Plakama mikseriu, kol susidarys standžios putos. Putėsiai sudedami į taures, paviršius puošiamas uogomis. Atšaldoma. Patiekiant dedamas kauburėlis plaktos grietinėlės, pabarstoma tarkuotu šokoladu, papuošiama figūriniais vafliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668