Pyragaičiai " Spanguolėlė" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pyragaičiai " Spanguolėlė"


INGREDIENTAI:

Tešlai:
5 šaukštai miltų,
1 šaukštas cukraus pudros,
50 g sviesto,
1 kiaušinis,
druska.
Spanguolių drebučiams:
1 stiklinė spanguolių,
1,5 stiklinės vandens,
2 šaukštai cukraus,
1 šaukštelis želatinos.
Kremui:
esencija,
citrinos rūgštis,
šaukštas sviesto,
1 šaukštelis cukraus.


GAMINIMAS:

Kepami sausainiai. Sviestas, cukraus pudra, druska ištrinami. Sudedama kiaušinis, miltai. Tešla iškočiojama 4 mm storio lakštu, formele išspaudžiami sausainiai. Patepama kiaušiniu. Kepama 220 laipsniu temperatūroje 10-15 min.

Iš dalies uogų išspaudžiamos sultys, o luobelės paverdamos vandenyje 10 min. Į nukoštą nuovirą supilamos sultys, ištirpinta želatina, cukrus. Į formelę dedamos kelios spanguolės ir užpilamos spanguoliu sirupu.

Išėmus iš formelės drebučiai dedami ant trapaus sausainio. Iš svieto, paskaninto cukrumi, citrinos rūgštimi bei esencija paruošiamas kremas. Per celofano maišelį pyragaičiai puošiami sviestinio kremo "lapeliais".

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668