1 kg. žuvies,
5 virti kiaušiniai,
pakelis sviesto,
1-2 svogūnai, druskos.
Padažui:
majonezo, greitinėlės,
pora skiltelių česnako,
pomidorų padažo,
druskos.
GAMINIMAS:
Sviestą padalinti į dvi dalis. Su viena dalimi pakepinti smulkiai supjaustytus svogūnus. Kitą dalį panaudoti kepant žuvį. Kiaušinius nulupti, žuvį atvėsinti ir sumaišyti su svogūnais. Viską permalti mėsmale, įdėti druskos pagal skonį, supilti riebalus, kuriuose kepė svogūnai ir žuvis. Gautą masę sukrėsti į formelę, paslėgti ir įdėti į šaldytuvą maždaug 12 val.
Padažas:
Išspausti arba smulkiai supjaustyti česnaką. Greitinėlę, majonezą, pomidorų padažą sumaišyti, sudėti česnaką, druską, dar kartą gerai išmaišyti. Sustingusį paštetą išimti iš formelės, pateikti supjaustytą ir apipiltą padažu.