Pikantiškos užkandžio kriaušės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pikantiškos užkandžio kriaušės


INGREDIENTAI:

4 nemažos prinokusios kriaušės,
150 g. riebios varškės,
50 g. sūrio su mėlynuoju pelėsiu,
60 g. išgliaudytų graikinių riešutų,
50 g. sviesto,
3 šaukštai citrinų sulčių,
8 alyvuogės,
maltų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Kriaušes nulupame, perpjauname išilgai per pusę, išpjauname sėklalizdžius. Citrinų sultis sumaišome su žiupsneliu pipirų ir druskos. Šiuo mišiniu iš visų pusių aptepame kriaušes.

Riešutus sugrūdame. Juose apvoliojame kriaušes. Sūrį sutrupiname, sumaišome su varške ir sviestu. Sukame, kol masė tampa vienalytė. Paruoštą kremą konditeriniu švirkštu arba maišeliu, naudodami žvaigždutės formos antgalį, gražiai užspaudžiame ant kriaušių puselių. Prieš tiekdami papuošiame alyvuogėmis.

Pastabos:
Prie šio patiekalo puikiai tinka saldus desertinis vynas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668