Anties krūtinėlė su ananasais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Anties krūtinėlė su ananasais


INGREDIENTAI:

600g anties krūtinėlės,
0,5 šaukštelio cukraus,
1 stiklinė raudono vyno,
2 stiklinės sultinio,
1 šaukštas želatinos,
1 indelis konservuotų ananasų,
druskos, aliejaus kepimui.


GAMINIMAS:

Anties krūtinėles išplauti, apdžiovinti, įtrinti druska ir cukrumi. Palikti 1 val. vėsioje vietoje, po to apkepinti aliejuje, sudėti į troškinimo indą, užpilti sultiniu ir vynu. Troškinti ant mažos ugnies, kol mėsa suminkštės. Anties krūtinėles išimti, supjaustyti griežinėliais.

Ištirpinti želatiną mažame kiekyje vandens, supilti į sultinį, kuriame virė krūtinėlės, ir išmaišyti. Mėsos griežinėlius dėti į lėkštę pakaitomis su ananasų griežinėliais ir užpilti stingstančia žele.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668