Serbentais įdarytos kriaušės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Serbentais įdarytos kriaušės


INGREDIENTAI:

4 sunokusios kriaušės,
po 150g. raudonųjų ir juodųjų serbentų,
2 pakeliai vanilinio cukraus,
vienos citrinos sultys.


GAMINIMAS:

Kriaušes atsargiai nuplaukite, nusausinkite, viršūnėles ties koteliais nupjaukite. Peiliu atsargiai išskobkite minkštimą. Pašalinę sėklalizdžius, minkštimą susmulkinkite ie sukrėskite į plakimo indą. Suberkite vanilinį cukrų, supilkite citrinos sultis ir suplakite vientisą masę.

Po pusę juodųjų ir raudonųjų serbentų sutrinkite, sukrėskite į švarią marlę ir išspauskite sultis. Likusius serbentus sumaišykite su kriaušių mase.

Išskobtas kriaušes prikimškite įdaro, apšlakstykite serbentų sultimis ir 15-20 minučių įdėkite į šaldytuvą. Tiekdama uždėkite "kepurėles" su koteliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668