400-500 g bulvių, 2 kiaušiniai,
druskos , pipirų , prieskonių,
aliejaus.
Įdarui:
1 maža raudona paprika ,
1 maža žalia paprika ,
200 g pievagrybių,
1 svogūnas,
100 g fermentinio sūrio,
žalumynų, prieskonių picai arba mairūno.
GAMINIMAS:
Bulves nuskusti ir smulkiai sutarkuoti.Į tarkius įmušti kiaušinius, suberti druską bei prieskonius ir išmaišyti.Keptuvėje su aliejumi iškepti 10 cm pločio blynus.
Paruošti įdarą: apkepinti supjaustytą svogūną, suberti šiaudeliais supjaustytas paprikas, pievagrybius. Pakeptas daržoves sudėti ant blynų, pabarstyti prieskoniais ir tarkuotu sūriu.
Paruoštas picas sudėti ant skardos ir kepti įkaitintoje orkaitėje, kol išsilydys sūris.