Kepti baklažanai su sūriu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepti baklažanai su sūriu


INGREDIENTAI:

2 baklažanai,
2 kiaušiniai,
100 g kietojo sūrio,
100 ml pieno,
1/2 stiklinės miltų,
šaukštelis aitriųjų paprikų,
druskos,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Baklažanus nuplaukite ir supjaustykite įstrižai 0.5 cm storio griežinėliais. Pasūdykite ir palaikykite pusvalandį, kad ištrauktų kartumą. Tuomet baklažanus nusausinkite. Paruoškite tešlą: stambiai sutarkuokite sūrį, į 2/3 susmulkinto sūrio įmuškite kiaušinius, supilkite pieną ir suberkite miltus.

Turi išeiti nelabai skysta tešla. Pasūdykite ir įberkite aitriųjų paprikų. Baklažanų griežinėlius pamirkykite tešloje ir kepkite iš abiejų pusių su aliejumi, kol gražiai apskrus. Atvėsusius baklažanus sudėkite į plokščią indą ir apibarstykite likusiu sūriu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668