Sumuštiniai su avokadų kremu ir ridikėliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sumuštiniai su avokadų kremu ir ridikėliais


INGREDIENTAI:

6 riekelės juodos duonos,
avokadas,
0.5 citrinos,
sauja lazdynų riešutų,
0.5 šaukšto sojų padažo,
druskos,
3 ridikėliai,
krapų.


GAMINIMAS:

Lazdynų riešutus apskrudinkite keptuvėje. Ridikėlius supjaustykite griežinėliais. Avokadą nuplaukite, išimkite kaulą ir išskobkite minkštimą. Nuo citrinos nulupkite žievelę ir išspauskite šaukštą sulčių. Avokadą sudėkite į trintuvo indą, ten pat supilkite sultis ir sojų padažą, truputį pasūdykite.

Trinkite tol, kol gausite vienalytę masę. Riešutus sukapokite ar kitaip susmulkinkite. Gautą kremą tepkite ant duonos, ant viršaus dėkite ridikėlių griežinėlių, pabarstykite smulkintais riešutais ir papuoškite krapų šakelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668