Veršienos kepsniai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Veršienos kepsniai


INGREDIENTAI:

600 g veršienos,
2 česnakų skiltelės,
šaukštas prancūziškų garstyčių,
2 šaukštai adžikos,
0.5 šaukštelio prieskonių (druskos, raudonėlių, muskatų, maltų juodųjų pipirų).


GAMINIMAS:

Veršienos gabalą perpjaukite pusiau (taip mėsą greičiau iškeps). Prieskonius, garstyčias, adžiką ir išspaustus česnakus sumaišykite. Mėsą apipilkite marinatu ir palaikykite 1 val.

Tuomet ją drauge su marinatu įdėkite į kepimo maišą. Pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 40 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668