200 g pievagrybių,
2 pomidorai,
ryšelis petražolių,
50 ml sojų padažo,
šaukštelis acto,
1-2 česnakų skiltelės,
0.5 šaukštelio kalendrų sėklų,
šaukštelis sezamų sėklų,
0.5 šaukštelio cukraus,
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų,
šaukštas alyvuogių aliejaus.
GAMINIMAS:
Grybus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite plonais griežinėliais. Petražoles smulkiai supjaustykite ir suberkite prie grybų. Sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus ir jais pagardinkite grybus su petražolėmis.
Vėl išmaišykite. Palikite 15 min., kad įsigertų prieskoniai. Pomidorus supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite juos prie grybų, išmaišykite ir palaikykite dar 15 min. Prieš patiekdami apibarstykite sezamų sėklomis.