Aštrus pievagrybių užkandis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aštrus pievagrybių užkandis


INGREDIENTAI:

200 g pievagrybių,
2 pomidorai,
ryšelis petražolių,
50 ml sojų padažo,
šaukštelis acto,
1-2 česnakų skiltelės,
0.5 šaukštelio kalendrų sėklų,
šaukštelis sezamų sėklų,
0.5 šaukštelio cukraus,
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų,
šaukštas alyvuogių aliejaus.


GAMINIMAS:

Grybus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite plonais griežinėliais. Petražoles smulkiai supjaustykite ir suberkite prie grybų. Sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus ir jais pagardinkite grybus su petražolėmis.

Vėl išmaišykite. Palikite 15 min., kad įsigertų prieskoniai. Pomidorus supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite juos prie grybų, išmaišykite ir palaikykite dar 15 min. Prieš patiekdami apibarstykite sezamų sėklomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668