Žuvis su kreminiu padažu receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvis su kreminiu padažu


Recepto įvertinimas:4 balai4 balai4 balai4 balai


INGREDIENTAI:

680 g lašišos, tilapijos arba jūros lydekos filė,
180 ml daržovių sultinio,
30 g pievagrybių,
druskos,
šaukštelis džiovintų čiobrelių,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus kepti.

Padažui:
30 ml grietinėlės,
2 šaukštai garstyčių,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.

GAMINIMAS:

Žuvį nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Apibarstykite čiobreliais, pipirais ir druska. Kepkite ant vidutinės ugnies apie 2 min. iš abiejų pusių. Supilkite sultinį ir kaitinkite, kol užvirs. Tada karštį sumažinkite ir uždengus troškinkite apie 5 min.

Suberkite smulkintus pievagrybius. Kaitinkite dar apie 1 min. Žuvį išimkite ir palikite šiltai. Į likusį sultinį supilkite grietinėlę ir sudėkite garstyčias. Išmaišykite ir kaitinkite apie 2 min. Pagardinkite prieskoniais, išmaišykite ir patiekiant apliekite žuvį.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668