Žirnelių tyrė su česnakais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žirnelių tyrė su česnakais


INGREDIENTAI:

500 g šaldytų žirnelių,
svogūnas,
2-3 česnakų skiltelės,
truputis aliejaus,
žuvų sultinio (nebūtinai),
druskos,
50 g sviesto,
žiupsnelis susmulkintų mėtų lapelių,
truputis citrinų sulčių.


GAMINIMAS:

Žirnelius pakepkite su česnakais ir svogūnu, įpilkite žuvų sultinio, įdėkite sviesto, įberkite susmulkintų mėtų lapelių, druskos, įpilkite citrinų sulčių. Viską pakaitinkite ir sutrinkite elektriniu trintuvu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668