Lydeka su keptų žuvų įdaru receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lydeka su keptų žuvų įdaru


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

1.5 kg lydeka,
300 g jūrinių lydekų, lašišų ir menkių filė,
2-3 riekelės batono,
100 ml pieno,
200 g lašinukų,
3 šaukštai kviečių gemalų,
šaukštas krakmolo,
šaukštas miltų,
2 kiaušiniai,
2-3 šaukšteliai druskos,
žuvų prieskonių,
krapų,
Viduržemio jūros žolelių,
aliejaus.

GAMINIMAS:

Lydeką nuskuskite nenupjovę galvos, išdarinėkite, nunerkite odą. Iš mėsos išrinkite kaulus, sumalkite su piene mirkytu batonu ir lašinukais. Į šią masę suberkite kviečių gemalus, krakmolą, miltus, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir prieskonių.

Kitų žuvų filė pabarstykite prieskoniais, apvoliokite kiaušinio plakinyje bei miltuose ir truputį apkepkite aliejuje.Į lydekos odą klokite sluoksnį faršo, o ant jo sudėkite apkeptas žuvis. Ant viršaus vėl dėkite faršo. Prikimštą žuvį užsiūkite ir kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 val.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668