150 g sviesto,
150 g rudojo cukraus,
1 pakelio vanilinio cukraus,
2 kiaušinių (M dydžio),
225 g miltų,
60 g kokosų drožlių,
1 šaukštelio cinamono,
1 šaukštelio meduolių prieskonių,
1 šaukštelio kepimo miltelių,
150 g šokolado (glajaus),
50 g baltojo šokolado,
kepimo popieriaus.
GAMINIMAS:
Metalinį dubenį statykite virš puodo su verdančiu vandeniu ir jame suplakite kiaušinių baltymus, cukrų ir druską. Kai masė sušils ir taps kreminė, supilkite sviestą, nuimkite dubenį nuo puodo ir suberkite vanilinį cukrų, prieskonius, miltus sumaišytus su kepimo milteliais, ir kokosų drožles.
Viską išmaišykite. Dėkite 1 val. į šaldytuvą. Išklokite skardą kepimo popieriumi. Sausainius formuokite šaukšteliu arba konditeriniu švirkštu. Kepkite apie 15-20 min. 170 laipsnių orkaitėje. Papuoškite tirpintu šokoladu.