Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su svogūnais ir feta receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su svogūnais ir feta


INGREDIENTAI:

500 g šaldytos bemielės tešlos (5 lapelių),
300 g ožkų pieno fetos sūrio,
2 raudonųjų svogūnų,
2 šaukštelių rudojo cukraus,
2 šaukštelių balzaminio acto,
2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
1 šaukštelio maltos saldžiosios paprikos,
1 saujelės gražgarsčių,
1 kiaušinio,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Atitirpintos tešlos lapelius perpjaukite per pusę. Fetą supjaustykite kubeliais. Svogūnus nulupkite, supjaustykite plonomis skiltelėmis. Balzaminį actą išmaišykite su ruduoju cukrumi, aliejumi, žiupsneliu paprikos, druskos ir pipirų, supilkite ant svogūnų ir išmaišykite.

Į tešlos kvadratėlių vidurį dėkite fetos kubelių ir marinuotų svogūnų skiltelių. Kraštus aptepkite kiaušinio plakiniu. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 15 min. Pyragėlius papuoškite gražgarsčių lapeliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668