Trinta sūrio sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trinta sūrio sriuba


INGREDIENTAI:

2 svogūnai,
3 bulvės,
2 morkos,
100 g saliero šaknies,
krapų,
4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
2 šaukštai grietininio sūrio,
6 riekelės prancūziško batono,
druskos,
pipirų,
muskatų pagal skonį.


GAMINIMAS:

Svogūną, bulvę, morką ir saliero šaknį supjaustykite stambiais kubeliais. Puode įkaitinkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus ir 1-2 minutes pakepkite daržoves. Po to įpilkite karšto vandens, kad apsemtų daržoves, pakaitinkite iki virimo, nugriebkite putas ir sumažinkite ugnį.

Virkite 30 minučių. Kai daržovės išvirs, sutrinkite jas plaktuvu ir supilkite į puodą. Sūrį įdėkite į sriubą ir gerai išmaišykite. Pagardinkite druska, pipirais ir muskatais. Nuolat maišydami užvirinkite sriubą ir nukelkite nuo viryklės. Batono riekeles pakepkite ir patiekite prie sūrio kremo sriubos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668