Pomidorų ir svogūnų užkandėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pomidorų ir svogūnų užkandėlė


INGREDIENTAI:

4 pomidorai,
3 svogūnai,
3 skiltelės česnakų,
4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
citrinų sulčių,
džiovintų bazilikų,
maltų kvapiųjų pipirų,
1,5 šaukšto medaus,
druskos.


GAMINIMAS:

Pomidorus supjaustykite griežinėliais, svogūnus-žiedais, česnakus susmulkinkite. Paruoškite pagardą: sumaišykite medų (jeigu jis susicukravęs, pašildykite) su šiek tiek citrinų sulčių, alyvuogių aliejumi, žiupsneliu bazilikų, pipirų ir druskos.

Į dubenį sluoksniais dėkite pomidorus, svogūnus ir česnakus, o ant viršaus supilkite pagardą. Gali pasirodyti, kad pagardo-mažai, tačiau taip nebus, nes dar ir pomidorai išskirs sulčių. Dubenį uždenkite ir kelis kartus krestelėkite. Po to padėkite į šaldytuvą bent 30 minučių, geriausia-kelioms valandoms.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668