Morkų pyragas su razinomis ir migdolais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Morkų pyragas su razinomis ir migdolais


INGREDIENTAI:

(1 porcija - 372 kcal)
2 apelsinų,
300 g sviesto,
300 g cukraus,
4 kiaušinių,
4 morkų,
450 g miltų,
110 g maltų migdolų,
100 g razinų,
3 šaukštelių kepimo miltelių,
50 g migdolų plokštelių.

K r e m u i:
100 g sviesto,
150 g miltelinio cukraus,
100 g maskarponės.


GAMINIMAS:

Morkas nuskuskite ir smulkiai sutarkuokite. Apelsinus nulupkite ir sutrinkite elektriniu trintuvu. Sviestą išsukite su cukrumi ir kiaušiniais, sukrėskite morkas, sutrintus apelsinus, miltus, maltus migdolus, razinas, kepimo miltelius ir gerai išmaišykite. Tešlą supilkite į sviestu pateptą ir kepimo popieriumi išklotą skardą.

Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 1 val. Sviestą išsukite su milteliniu cukrumi iki purumo, tada nuolat plakant po šaukštą sudėkite maskarponę. Purų kremą sukrėskite ant atvėsusio pyrago. Išlyginkite paviršių ir pabarstykite migdolų drožlėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668