(5 porcijos - 550 kcal)
10 lietinių blynų.
Į d a r u i:
350 g virtos neriebios mėsos,
1 svogūno,
2 virtų kiaušinių,
1 nevirto kiaušinio,
30 g sviesto,
2 šaukštų džiūvėsėlių,
400 ml mėsos sultinio,
druskos ir
maltų pipirų.
GAMINIMAS:
Virtą mėsą ir svogūną sumalkite. Sudėkite smulkiai sukapotus kietai virtus kiaušinius, pabarstykite pipirais, druska. Keptuvę patepkite sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. Dėkite pirmą blyną taip, kad jis padengtų keptuvės dugną ir kraštus.
Ant jo uždėkite virtos mėsos faršo, vėl dėkite blyną ir vėl mėsos. Taip sudėkite visus blynus. Viršutinįjį patepkite plaktu kiaušiniu, pabarstykite džiūvėsėliais, apšlakstykite tirpintu sviestu ir kepkite 170 laipsnių orkaitėje 30-40 min.