Sklindžiai su pupelėmis ir česnakiniu padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sklindžiai su pupelėmis ir česnakiniu padažu


INGREDIENTAI:

(4 porcijos/720 kcal)
S k l i n d ž i a m s:
680 g konservuotų raudonųjų pupelių,
150 g džiūvėsėlių,
25 g sviesto,
pusės ryšelio svogūnų laiškų,
1 saliero stiebo,
1 šaukšto smulkintų petražolių,
1 kiaušinio,
druskos,
pipirų,
aliejaus kepti.

Česnakiniam s v i e s t u i:
100 g sviesto,
3 skiltelių česnako,
1 šaukšto smulkintų petražolių.


GAMINIMAS:

Paruoškite sviestą: sutrinkite česnako skilteles ir dubenyje mediniu šaukštu sumaišykite su sviestu ir petražolėmis. Dėkite ant kepimo popieriaus, susukite kaip dešrelę ir trumpam įkiškite į šaldytuvą. Konservuotas pupeles ir pusę džiūvėsių sumalkite.

Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite smulkintus svogūnų laiškus, pjaustytą salierą ir ant lengvos ugnies maišydami kepkite 3-4 min. Sudėkite pupelių tyrę, suberkite petražoles, pagardinkite druska, pipirais, viską gerai išmaišykite ir nuėmusios nuo ugnies padėkite atvėsti.

Masę padalykite į 4 dalis. Išimkite česnakinį sviestą, jį supjaustykite į 4 dalis ir po mažą gabaliuką dėkite į kiekvieno maltinio vidų. Rankomis maltinį suformuokite taip, kad sviestas būtų viduje. Kiekvieną pamirkykite į kiaušinio plakinį, apvoliokite likusiuose džiūvėsiuose ir iškepkite. Sklindžius iš karto patiekite su mėgstamomis daržovėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668