5 ančių krūtinėlės (maždaug po 175 g kiekviena),
druskos,
maltų pipirų.
Marinatui:
2 svogūnai,
2 skiltelės česnako,
2 šaukštai brendžio,
laurų lapelis,
maltų pipirų,
2 šaukštai susmulkintų žalumynų,
žalumynų papuošti.
GAMINIMAS:
Nulupame krūtinėlių odą. Mėsą įtriname druska ir pipirais, sudedame į dubenį.
Paruošiame marinatą. Svogūnus ir česnako skilteles nulupame, smulkiai supjaustome, sumaišome su brendžiu, susmulkintu lauro lapeliu, žalumynais ir maltais pipirais.
Paukštieną įtriname marinatu ir marinuojame valandą.
Kepame grilyje 25 - 30 minučių. Prieš tiekdami supjaustome plonomis juostelėmis, sudedame į didelę lėkštę, papuošiame žalumynais.