Antiena, marinuota su brendžiu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Antiena, marinuota su brendžiu


INGREDIENTAI:

5 ančių krūtinėlės (maždaug po 175 g kiekviena),
druskos,
maltų pipirų.

Marinatui:
2 svogūnai,
2 skiltelės česnako,
2 šaukštai brendžio,
laurų lapelis,
maltų pipirų,
2 šaukštai susmulkintų žalumynų,
žalumynų papuošti.


GAMINIMAS:

Nulupame krūtinėlių odą. Mėsą įtriname druska ir pipirais, sudedame į dubenį.

Paruošiame marinatą. Svogūnus ir česnako skilteles nulupame, smulkiai supjaustome, sumaišome su brendžiu, susmulkintu lauro lapeliu, žalumynais ir maltais pipirais.

Paukštieną įtriname marinatu ir marinuojame valandą.

Kepame grilyje 25 - 30 minučių. Prieš tiekdami supjaustome plonomis juostelėmis, sudedame į didelę lėkštę, papuošiame žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668