Obuolienė su citrinų pudingu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolienė su citrinų pudingu


INGREDIENTAI:

2 obuolių,
2 šaukštų cukraus,
1/2 šaukštelio cinamono,
razinų,
1/2 pakelio citrininio pudingo,
stiklinės pieno.


GAMINIMAS:

Obuolius supjaustykite, užpilkite cukrumi ir cinamonu. Po 10 min. obuolius pavirkite ant silpnos,kol suminkštės. Nukelkite ir atvėsinkite. Į puodą supilkite pusę stiklinės pieno ir užvirinkite. Likusį pieną sumaišykite su citrininio pudingo milteliais.

Nuolat maišydami supilkite į verdantį pieną. Nukelkite ir atvėsinkite. Į stiklinę dėkite obuolienę, ant viršaus pudingą. Papuoškite razinomis (jas galite kelias minutes pavirti šlakelyje brendžio ir atvėsinti).

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668