Aštri tiršta sriuba receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aštri tiršta sriuba


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

400 g maltos jautienos,
300 g maltos kiaulienos,
2-3 pomidorai,
žalia saldžioji paprika,
5-6 skiltelės česnakų,
2-3 svogūnai,
1-2 raudonos aitriosios paprikos,
2 skardinės po 400 g konservuotų didelių pupelių,
400 ml jautienos sultinio,
2-3 šaukštai pomidorų pastos,
po šaukštelį kalendrų ir
kuminų,
kietojo sūrio.

GAMINIMAS:

Svogūnus, paprikas ir česnakus supjaustykite ir apkepkite. Pupeles išverskite į kiaurasamtį ir leiskite nuvarvėti. Pomidorus nuplikykite ir nulupkite odeles. Mėsą pakepkite 3-5 minutes. Kepdami vis pamaišykite, kad neliktų gumulų.

Baigdami kepti pabarstykite kalendromis ir kuminais. Puode sumaišykite mėsą ir daržoves, sudėkite nedideliais kubeliais supjaustytus pomidorus, įkrėskite pomidorų pastos, įpilkite sultinio, viską išmaišykite ir ant didelės ugnies užvirkite.

Tada ugnį sumažinkite ir virkite vis pamaišydami 25-30 minučių. Suverskite pupeles ir dar 5 minutes pavirkite. Į didelį puodelį įberkite tarkuoto sūrio ir užpilkite karšta sriuba. Leiskite minutę ar dvi pastovėti, išmaišykite ir valgykite.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668