Porų ir bulvių užkepėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Porų ir bulvių užkepėlė


INGREDIENTAI:

(4 porcijos)
4 virtų bulvių,
2 porų,
3 šaukštų sviesto,
2 šaukštų miltų,
2 stiklinių sultinio,
druskos,
pipirų,
100 g fermentinio sūrio.


GAMINIMAS:

Porus supjaustykite 1 cm griežinėliais, perliekite virintu vandeniu. Sviestą įkaitinkite keptuvėje, suberkite miltus ir maišydami supilkite sultinį. Į kepimo indą sudėkite griežinėliais pjaustytas bulves su porais.

Pagardinkite druska, pipirais ir apliekite padažu. Ant viršaus užbarstykite tarkuotą sūrį ir pašaukite į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepkite apie 15 min. Patiekalas bus gardesnis, jei į padažą įbersite žiupsnelį tarkuoto muskato riešuto.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668