Riestės su abrikosų uogiene receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Riestės su abrikosų uogiene


INGREDIENTAI:

(5-7 porcijos)
1 kiaušinio,
1 šaukštelio mielių,
60 g sviesto,
150 ml pieno,
1 pakelio vanilinio cukraus,
5 šaukštelių cinamono miltelių,
4 šaukštų cukraus,
0,5 stiklinės tiršto abrikosų džemo,
1 kiaušinio trynio,
250 g miltų.


GAMINIMAS:

Sumaišykite 2 šaukštus miltų, šaukštelį cukraus, šaukštelį mielių, šaukštą vandens ir palaukite, kol mielės ims kilti. Į dubenį supilkite pieną, suberkite cukrų, vanilinį cukrų, cinamoną, įmuškite kiaušinį ir viską gerai išplakite. Supilkite mieles ir gerai permaišykite.

Sudėkite sviestą, gerai ištrinkite. Suberkite pusę miltų, išmaišykite ir palaikykite 30 min. Tešlą permaišykite ir pastatykite kilti-jos turi padvigubėti ar net patrigubėti. Padalykite į dvi dalis. Vieną iškočiokite, paviršių ištepkite džemu ir susukite vyniotinį.

Perpjaukite išilgai, kad pasimatytų įdaras. Kiekvieną gautą virvelę dar perpjaukite išilgai, susukite spirale, sujunkite galus. Taip pat darykite su kita tešlos dalimi. Kildinkite 30 min., pašaukite į 200 laipsnių orkaitę ir kepkite 30 min. Po 15 min. ištraukite, aptepkite tryniu, suplaktu su cinamono milteliais, ir vėl pašaukite kepti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668