Troškinta vištiena su ananasų padažu Pineapple Salsa receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinta vištiena su ananasų padažu Pineapple Salsa


INGREDIENTAI:

400 g vištienos be kaulų,
1 šaukšto Santa Maria prieskonių mišinio Fajita,
1 indelio Santa Maria ananasų padažo Pineapple Salsa,
200 ml grietinėlės (35 laipsnių),
100 g tarkuoto sūrio,
30 g Santa Maria traškučių Nacho Chips,
žaliųjų salotų.


GAMINIMAS:

Supjaustykite vištieną riekelėmis ir kepkite aliejuje, kol paruduos. Vėliau paskaninkite prieskonių mišiniu Fajita, įdėkite grietinėlės ir padažo Pineapple Salsa. Patroškinkite kelias minutes.

Tada sudėkite vištieną ir padažą į kepimo indą, apibarstykite smulkintais traškučiais ir tarkuotu sūriu. Kepkite orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje 15-20 min. Patiekite su žaliosiomis salotomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668