Troškinta vištiena su ananasų padažu Pineapple Salsa receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinta vištiena su ananasų padažu Pineapple Salsa


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

400 g vištienos be kaulų,
1 šaukšto Santa Maria prieskonių mišinio Fajita,
1 indelio Santa Maria ananasų padažo Pineapple Salsa,
200 ml grietinėlės (35 laipsnių),
100 g tarkuoto sūrio,
30 g Santa Maria traškučių Nacho Chips,
žaliųjų salotų.

GAMINIMAS:

Supjaustykite vištieną riekelėmis ir kepkite aliejuje, kol paruduos. Vėliau paskaninkite prieskonių mišiniu Fajita, įdėkite grietinėlės ir padažo Pineapple Salsa. Patroškinkite kelias minutes.

Tada sudėkite vištieną ir padažą į kepimo indą, apibarstykite smulkintais traškučiais ir tarkuotu sūriu. Kepkite orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje 15-20 min. Patiekite su žaliosiomis salotomis.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668