1 puodelio riebios grietinėlės,
100 g juodojo šokolado,
100 g sviesto,
kelių saujų migdolų,
kakavos miltelių,
šviežių ar konservuotų vaisių.
GAMINIMAS:
Puode užvirinkite puodelį riebios grietinėlės. Nedideliais gabaliukais supjaustykite plytelę juodojo šokolado, jį sudėkite į dubenį. Susmulkinkite saują nuluptų migdolų ir suberkite į dubenį su šokoladu. Ten pat supilkite verdančią grietinėlę. Maišant grietinėlėje tirpstantį šokoladą įdėkite didelį gabalą sviesto ir maišykite iki vienalytės masės.
Smulkintų migdolų įberkite į nedideles fomeles ar stiklinius indelius, į kiekvieną įpilkite šokolado masės. Atvėsinkite ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Prieš patiekiant kiekvieną desertą apibarstykite kakavos milteliais ir smulkintais migdolais. Patiekite su šviežiais ar konservuotais vaisiais.