Marinuota menkė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marinuota menkė


INGREDIENTAI:

500 g menkės,
40 g miltų,
pusės šaukštelio druskos,
maltų juodųjų pipirų,
300 ml vyno acto,
0,5 l vandens,
1 lauro lapo,
1 svogūno,
7 juodųjų pipirų žirnelių,
1 šaukšto miltų,
1 šaukštelio ciberžolės,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Žuvį supjaustykite 2 cm storio gabalais, apvoliokite miltuode ir apkepkite ant stiprios ugnies. Į vandenį supilkite vyno actą, įdėkite juodųjų pipirų žirnelių, lauro lapą, žiedais supjaustytą svogūną.

Pavirkite, kol suminkštės. Miltus sumaišykite su ciberžolėmis, įpilkite pusę šaukštelio acto, gerai išmaišykite ir supilkite į likusį marinatą. Šį mišinį virkite 2 min. Marinatu užpilkite žuvį ir palaikykite šaldytuve 2 dienas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668