Valgymo menas. Kaip valgyti?
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kaip geriamas šampanas?


Kaip gerti šampaną? Savaime suprantama, dideliais gurkšniais. Su tuo, žinoma, nesutiks šampano nepripažįstantys ir aukštuomenei nejaučiantys pagarbos slapti alaus mėgėjai. Vis dėlto būtent taip mano šampaninių vynų specialistai, iš patirties žinantys, kad „kilniai santūrus" gurkšnojimas nepadeda iš tiesų pajusti skonio sodrumo. Kadangi šampanas priklauso putojančių vynų klasei, maži gurkšneliai neleidžia pajausti jo skonio. Gerdami dideliais gurkšniais, jūs galite mėgautis šio karališko gėrimo aromatu, o kartu atrodyti ganėtinai oriai.

Šampano taurės, kaip ir kiti stiklai, laikomos už kojelės. Laikyti už pagrindo arba viršutinės dalies nevertėtų, nes pirmuoju atveju atrodysite manieringai, o antruoju - šildysite šampaną.
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668