Valgymo menas. Kaip valgyti?
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kaip valgomas paštetas?


„Paštetas" - labai plati sąvoka. Jį galima valgyti šaltą ir karštą. Paštetai gaminami įvairiai: kepami tešlos arba riebalų apvalkale arba paprastai kepami keptuvėje. Visos paštetų rūšys panašios tuo, kad kartu su mėsa dar ruošiamas tam tikros konsistencijos ir skonio įdaras (farce).

Paštetai gali būti pagaminti iš bet kokios mėsos, žuvies arba moliuskų.

Kam be reikalo save apsunkinti kalorijomis? Todėl apvalkalą geriau nuimti peiliu ir šakute. Apvalkalo gabalėliai, atskirti nuo pašteto, dedami ant lėkštės krašto. Po to peiliu ir šakute valgomas paštetas.

Jeigu paštetas supjaustytas per smulkiai, gali kilti keblumų: tokie patiekalo komponentai kaip želė, daržovės arba mėsa nesilaiko kartu ir paštetas suyra. Arba atpjauti norimą pašteto riekelę trukdo mėsos gabalėlis, kurį norėtųsi suvalgyti kartu su faršu. Bet visa tai ne taip jau ir baisu.

Nepasikliaukite tokiais netiksliais pavadinimais kaip „naminis paštetas", „žvėrienos paštetas" arba „žuvies paštetas". Tiksliai sužinokite iš padavėjo, kokie produktai panaudoti. Kuo labiau neapibrėžtas pavadinimas, tuo daugiau tikėtina, kad paštetas pagamintas iš ne visai kokybiškų produktų.
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668