Valgymo menas. Kaip valgyti?
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kaip valgomas ėrienos karbonadas?


Su ėrienos karbonadu reikia elgtis prie stalo kaip ir su paukštiena. Naudojamasi peiliu ir šakute, kol tai įmanoma, o paskui kaulas apgraužiamas prilaikant jį ranka. Nevalgomos kremzlės ar riebalai tiesiog nupjaustomi ir sudedami ant lėkštės krašto.

Gėrimų parinkimo atžvilgiu esame gana liberalūs ir manome, kad šiuo atveju kiekvienas gali pasirinkti tai, ko pageidauja. Tradiciškai prie ėrienos tiktų raudonasis vynas. Pirmenybę teiktume bordo. Atsižvelgiant į mėsos paruošimo kokybę ir skonį, galėtų tikti ir švelnus Pomerol, stiprus Pauillacs arba St. Julien.
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668