Švediška alaus sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Švediška alaus sriuba


INGREDIENTAI:

0,5 litro alaus (tamsiojo ir šviesiojo lygiomis dalimis),
1 šaukštas miltų,
1 kiaušinis,
1 trynys,
2-3 šaukštai pieno,
1-2 šaukštai cukraus,
imbiero,
druskos,
citrinos žievelės pagal skonį.


GAMINIMAS:

Alų supilkite į puodą, sudėkite citrinos žieveles ir užvirkite. Pusę miltų išmaišykite su šaukštu šalto pieno ir supilkite į verdantį alų. Kiaušinį išsukite su likusiais miltais, druska ir cukrumi, po to įpilkite pieno, kruopščiai išmaišykite ir supilkite į sriubą.

Virkite 5 minutes ant silpnos ugnies. Per tą laiką trynį išplakite su keliais šaukštais sriubos ir supilkite į puodą. Sriubą patiekite karštą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668