200 g sviesto,
1 stiklinės cukraus,
2 kiaušinių,
50 g miltų,
400 g smulkių avižinių dribsnių,
100 g sezamo sėklų,
200 g džiovintų vyšnių.
P a p u o š t i:
2 šaukštų braškių skonio miltinio cukraus,
2 šaukštų miltinio cukraus,
2 šaukštų citrinų sulčių.
GAMINIMAS:
Kambario temperatūros sviestą sumaišykite su cukrumi, įmuškite kiaušinius, supilkite su miltais sumaišytus avižinius dribsnius, sezamo sėklas, suberkite džiovintas vyšnias ir gerai išmaišykite. Iš šios masės rankomis fomuokite nedidelius sausainius.
Kepkite 180-190 laipsnių orkaitėje 10-15 min. Iš braškių skonio miltinio cukraus ir šaukšto citrinų sulčių išsukite rožinį glajų, iš miltinio cukraus ir likusio šaukšto citrinų sulčių-baltą ir papuoškite sausainių viršų.