Prakandas (foršmakas) pyrage receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Prakandas (foršmakas) pyrage


INGREDIENTAI:

500 g pyrago kepaliuko,
150 g virtos ar keptos mėsos,
0,5 silkės,
0,5 svogūno,
1 virtos bulvės,
1 šaukšto miltų,
1 šaukšto tarkuoto sūrio,
1 šaukšto sviesto,
2 šaukštų grietinės,
0,5 stiklinės pieno,
0,5 arbatinio šaukštelio cukraus,
pipirų.


GAMINIMAS:

Virtą mėsą, bulves, svieste pakepintą svogūną ir silkę permalkite mėsmale, sudėkite miltus, ištirpdytą sviestą, grietinę, druskos, pipirų ir viską gerai išsukite. Senesnio pyrago kepaliuko viršutinę plutos dalį nupjaukite, išimkite minkštimą, vidų palaistykite pasaldintu pienu ar grietine, kad pabrinktų.

Į pyragą prikimškite paruoštos maltos masės, užbarstykite sūriu, apdėkite sviesto gabaliukais ir apkepkite orkaitėje. Karštą kepsnį supjaustykite neplonais griežiniais, gražiai sudėkite į negilią lėkštę ir patiekite. Atskirai patiekite šiltą pomidorų padažą. (žiūrėkite receptus).

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668