Obuolių ir moliūgų uogienė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolių ir moliūgų uogienė


INGREDIENTAI:

600 g moliūgų,
600 g obuolių,
citrina,
800 g cukraus.


GAMINIMAS:

Nuplikykite citriną, išspauskite jos sultis, smulkiai supjaustykite žievelę. Obuolius nulupkite, jų žieveles sudėkite į puodą, įpilkite dvi stiklines vandens ir pastatykite virti. Obuolius sutarkuokite, apliekite citrinos sultimis ir gerai išmaišykite.

Sutarkuokite moliūgą, sumaišykite su obuoliais ir citrinos žievele, viską užpilkite obuolių žievių nuoviru, suberkite cukrų ir pastatykite virti. Virkite ant nedidelės ugnies tol, kol uogienė taps skaidri.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668