Marinuoti kopūstai su obuoliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marinuoti kopūstai su obuoliais


INGREDIENTAI:

3 kg šviežių žieminių kopūstų,
8-10 antaninių obuolių,
3-4 skiltelės česnako.

M a r i n a t u i:
1 l vandens,
0,5-1 stiklinė cukraus,
stiklinė svarainių sulčių,
2-3 šaukštai druskos.


GAMINIMAS:

Nuplautus, nusausintus kopūstus sutarkuokite šiaudeliais. Obuolius nuplaukite, nulupkite, perpjovus pusiau ir išskobus sėklalizdžius, sutarkuokite šiaudeliais. Paruoštus produktus sumaišykite giliame dubenyje, užpilkite verdančiu vandeniu (vanduo mišinį turi vos semti) ir palikite 10-12 valandų pastovėti. Vandenį nupilkite.

Puode sumaišykite marinatui skirtus produktus ir užvirinkite. Sudėkite kopūstus su obuoliais, dar sykį užvirinkite. Verdančią masę sukrėskite į sterilius stiklainius, sandariai užsukite. Laikykite šaltai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668