Troškinti kopūstai su vištų širdelėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinti kopūstai su vištų širdelėmis


INGREDIENTAI:

500 g vištų širdelių,
svogūnas,
2-3 skiltelės česnako,
kopūstas,
2 pomidorai (arba pomidorų pastos),
šaukštas maltų paprikų,
druskos,
žalumynų,
150 g virinto vandens,
150 g aliejaus.


GAMINIMAS:

Širdeles nuplaukite šaltu vandeniu, pašalinkite nereikalingas dalis. Tada apkepkite įkaitintoje aliejumi pateptoje keptuvėje, pabarstykite druska. Į gilią keptuvę suberkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir česnakus, pagardinkite prieskoniais. Sumažinkite ugnį, uždenkite keptuvę dangčiu ir leiskite širdelėms pasitroškinti.

Suverskite jas iš keptuvės į dubenėlį. Kopūstą perpjaukite pusiau. Pusę kopūsto smulkiai supjaustykite, apibarstykite druska ir pamaigykite rankomis. Suberkite į tą pačią keptuvę, kur prieš tai kepė širdelės. Vėliau ant apkepusių kopūstų sudėkite širdeles, svogūnus ir česnakus.

Pomidorą supjaustykite griežinėliais ir sudėkite ant viršaus. Likusį kopūstą taip pat supjaustykite, apibarstykite druska ir pamaigykite rankomis. Sudėkite į keptuvę. Ant viršaus uždėkite kito pomidoro griežinėlius.

Žalumynus (krapus, petražoles, kalendras) susmulkinkite ir jais apibarstykite kopūstus. Užbarstykite ir paprikų. Viską užpilkite vandeniu ir aliejumi. Uždenkite dangčiu, pastatykite ant mažos ugnies ir troškinkite 30-45 minutes.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668