Kopūstų apkepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kopūstų apkepas


INGREDIENTAI:

Baltagūžis kopūstas,
500 g maltos mėsos,
50 g kietojo sūrio,
pomidorų pastos,
grietinės,
svogūnas,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus,
maltų džiūvėsėlių.


GAMINIMAS:

Kopūstą supjaustykite ketvirčiais, pašalinkite kopūstkotį, pavirkite, kol suminkštės, ir atvėsinkite. Mėsą iškepkite kartu su susmulkintu svogūnu, baigiant kepti, įdėkite pomidorų pastos, grietinės ir prieskonių.

Į aliejumi pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą didelę gilią skardą sluoksniais dėkite kopūstus ir mėsą. Ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio. Kepkite orkaitėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668